Harun Erdenay: Turnuvaya katılmamız ülkemiz açısından çok önemli


Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, turnuvaya katılmalarının ülke açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, A Milli Basketbol Takımı'nın 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri Turnuvası'na katılmasıyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu.

A Milli Basketbol Erkek Takımı'nın, 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri Turnuvası'nda mücadele etme hakkını elde etmesini değerlendiren, TBF Başkanı Harun Erdenay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türk basketbol taraftarı ve oyuncularımız için oldukça heyecanlı bir günü geride bırakıyoruz. Rio'da düzenlenecek Olimpiyat Elemeleri Turnuvası hedefimiz açısından bu turnuvaya katılacak olmamız bizim için büyük önem taşıyor.

A Milli Erkek Takımımızın, 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri Turnuvası'na katılması yolunda bize büyük destek veren FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel'e teşekkürlerimi sunuyorum. Hem kadınlar hem de erkeklerde A Milli Takımlarımızı Olimpiyat Oyunları'nda görmek bizim en büyük dileğimiz. Bu organizasyon, hedefimize ulaşmakta önemli bir adımı oluşturmakta."

HİDAYET TÜRKOĞLU: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu da A Milli Basketbol Takımı'nın 2016 Olimpiyat Elemeleri Turnuvası'na katılmasına katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Bu işin olmasında emeği geçen herkese teşekkür eden TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu, Avrupa Başkanı Turgay Demirel ile TBF Başkanı Harun Erdenay'ın katkısına dikkat çekerek şunları dile getirdi:

"Milli Takımımız geçmişten bu yana taraftarlarının büyük ilgi ve desteğini görmüştür. A Milli Erkek Takımımız, Rio Olimpiyat Oyunları hedefi doğrultusunda Temmuz ayı içerisinde düzenlenecek 2016 Olimpiyat Elemeleri Turnuvası'na katılacak. Ay Yıldızlılarımızın bu organizasyonda yer almasında çaba gösteren ve emeği geçen FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel ile TBF Başkanı Harun Erdenay'a teşekkür ediyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Harun Erdenay: Turnuvaya katılmamız ülkemiz açısından... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER