Hasta yakınlarından doktora plaket


Adıyaman Kâhta Devlet Hastanesi'nde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Can Demirel'e hasta yakınları tarafından plaket verildi.

Kâhta Devlet Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Ali Can Demirel'in hastalarına karşı olan duyarlılığı ve ilgisi ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı. Doktorun bu ilgisinden dolayı memnuniyetlerini dile getirmek için Kâhta Devlet Hastanesi'ne giden bazı hasta yakınları ve vatandaşlar, Uzm. Dr. Ali Can Demirel'i ziyaret ederek plaket verdi.

İlçe esnaflarından Murat Yürekli, "İlçe hastanemizde görev yapan doktorumuzun ilgisi ve bilgisi dillere destan olmuş durumdadır. Gerek esnaflarımız, gerek vatandaşlarımız bulundukları her ortamda Ali Can Demirel hocamız hakkında çok olumlu konuşuyorlar. Kâhta halkı olarak çok memnunuz. Tüm hastaları kendi evladıymış gibi bağrına basıp tedavi ediyor, çok ilgileniyor. Bu nedenle kendisine bir plaket vererek teşekkür ettik. Allah kendisinden razı olsun, yolunu açık etsin." şeklinde konuştu.

'GECE GÜNDÜZ HASTALARLA İLGİLENİYOR'

Hastalarına büyük ilgi gösteren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Ali Can Demirel'i ödüllendirmenin bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden Eğitimci-Yazar Ayhan Aktan ise şunları kadyetti: "Uzun süreden beridir ilçemizde özverili bir şekilde çalışan doktorumuza teşekkür etmemiz gerektiğini düşündük. Bu nedenle halkımız adına kendisine plaket takdim ettik. Halk arasında çok konuşulan doktorumuzun alçak gönüllüğü, mütevaziliği, hastalarına karşı olan ilgisi ve sevgisi bizleri gerçekten çok etkilemiştir. Sadece hastane de değil, mesai saatleri dışında da kendisine ulaşan vatandaşlarla çok ilgilenerek yardımcı oluyor."

'BÖYLE DOKTORLARA SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ'

Eğitimci Adem Yavuz, "Böyle doktorlara sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Çocuklarımıza ve bize göstermiş olduğu samimiyet ve ilgi bizi çok memnun etmektedir. Kendisine başarılar diliyorum, inşallah uzun yıllar ilçemizde kalarak görev yapmaya devam eder." dedi.

İlçe halkının memnuniyetinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Can Demirel ise "Doktor olarak görevimiz bütün insanlara hizmet etmektir. Elimizden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyoruz. Böyle güzel, misafirperver bir ilçede görev yapmaktan çok memnunum. Bu plaket siz halkımızın güzelliğini simgeliyor." diyerek teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Hasta yakınlarından doktora plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER