Hatay iş dünyası çözüm buluşması Reyhanlı'da yapıldı


Hatay İş Dünyası Çözüm Buluşması'nın üçüncüsü Reyhanlı Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilin toplantıda Hatay'ın sorunları, iş adamlarının sıkıntıları ve bölge ekonomisi hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Reyhanlı Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen 3. Hatay İş Dünyası Çözüm Buluşması toplantısında, özellikle Suriye'de yaşanan iç karışıklıkların Hatay'a yansımaları, savaştan dolayı bölgede oluşan ithalat-ihracat ve güvenlik sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü. Hatay'ın Yayladağı sınırında Rus uçağının düşürülmesinin ardından patlak veren kriz sonrası Rus devletinin Türk mallarına uyguladığı ambargo sebebiyle yaş sebze ve meyve üreticilerinin ihracat pazarı konusundaki sorunları ve çözüm önerileri, Hassa Organize Sanayi Bölgesi'nin Hatay açısından önemi ve bilinirliğinin artırılması için yapılacak çalışmaların görüşüldü.

Çıkan sonuçların ilgili makamlara gönderilmek üzere tutanak haline getirileceği belirtilen toplantıya Reyhanlı, İskenderun, Dörtyol, Antakya Ticaret Odası başkanları, TÜMSİAD Hatay yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve iş adamları katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Hatay iş dünyası çözüm buluşması Reyhanlı'da yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER