Hatay'ın İskenderun ilçesinde patlama yaşandı

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki terör operasyonu sırasında bir patlama meydana geldiği ifade edildi.

SHABER3.COM

Deutsche Welle Türkçe'de yer alan habere göre Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun ilçesinde akşam saatlerinde meydan gelen patlamayla ilgili olarak Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Açıklamasında olayla ilgili olarak iki şüphelinin olduğuna dikkat çeken Doğan, "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir. Kamuoyu bilgilendirilecektir" ifadelerini kullandı.

Daha sonra İskenderun'daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter'dan bir paylaşım yaptı. Patlamanın ayrıntıları ile ilgili bilgi vermeyen Soylu, "Aferin kahramanlarımıza. İkisi de elde. Hikayesini anlatacağız" mesajını paylaştı. 

Patlamanın polisin bir terör operasyonu sırasında meydana geldiği belirtiliyor. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi, patlamanın meydana geldiği cadde de araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

<< Önceki Haber Hatay'ın İskenderun ilçesinde patlama yaşandı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER