Havuz çalışanından skandal paylaşım!

Yandaş medya çalışanı Şaban Arslan AKP'ye ve Erdoğan'a gelen tepkileri savuşturmak için skandal bir tweet attı.

Havuz çalışanından skandal paylaşım!

AKP yandaşı medya organları son dönemde gelen şehit haberleriyle birlikte Erdoğan ve AKP hükümetine gelen tepkileri savuşturmak için ne yapacağını şaşırdı.

Havuz medyası Sabah'ın haber koordinatörü Şaban Arslan gelen şehit haberlerinin çok abartıldığını söyleyerek skandal bir tweete imza attı.

Skandal Kıyaslama!

Şehit cenazesi törenlerinde AKP ve özellikle de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük tepki var. Hükümet yetkilileri ve Erdoğan'a seslenen şehit aileleri "kendi çocuklarını askere göndersinler, kendi evlatlarını feda etsinler." diye feryat ediyor.

Erdoğan ve AKP'ye gelen tepkileri görmezden gelen havuz medyası şehit yakınlarının acısını kamuoyuna göstermiyor.

Erdoğan'ın damadı ve AKP millettevekili Berat Albayrak'ın kadeşinin yönettiği Sabah gazetesinde haber koordinatörlüğü yapan Şaban Arslan'a göre, gelen şehit haberleri çok abartılıyormuş! "Mayıs, haziran ve temmuz aylarında, türkiye genelinde tam 218 kişi boğularak öldü" diyen Arslan, şehit sayısıyla boğularak ölen vatandaşları kıyasladı.

Arslan, "Abartmakla üstümüze yok. Son üç ayda yüzmek için girdikleri dere, gölet ya da denizde boğulanları sayısı terörde şehit olanlardan fazla" dedi. 

Arslan gelen tepkiler üzerine attığı tweetleri sildi.

<< Önceki Haber Havuz çalışanından skandal paylaşım! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER