Hayrettin Karaman'dan muhalefete ilginç benzetme

Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Hayrettin Karaman, AKP’nin iktidarına son veren seçim sonuçlarının ardından muhalefete hakaret içeren bir yazı kaleme aldı.

Hayrettin Karaman'dan muhalefete ilginç benzetme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen ve AKP'ye yakın isimler tarafından görüşleri dikkate alınan Hayrettin Karaman, AKP’nin tek başına iktidarına son veren 7 Haziran seçimine ilişkin olarak Yeni Şafak’taki yazısında “Birkaç ırgat bir araya geldi ve bazı eksikleri ve kusurları olsa bile Türkiye’yi şaha kaldıran ve alternatifi de ortada bulunmayan iktidarı yıktı” şeklinde bir ifade kullanan yazar “Ey muhalif partiler, Erken seçim bir yanda dursun, şimdi muhaliflere diyorum ki, yıkmayı becerdiniz, hadi yapın da görelim” dedi.

Muhalefet partilerine ve seçmene "ırgat" şeklinde hakaret eden Karaman,  "Öyle minder kenarına kaçmak, olmayacak koalisyon şartları ileri sürerek oyunbozanlık etmek sizi kurtarmayacak, bu ülkeye, bu halka yaptığınız kötülüğü -eğer sorumluluk alıp size göre daha iyi olanı gerçekleştirerek telafi etmezseniz- millet sizi asla bağışlamayacaktır." şeklinde ifadeler kullandı.

Karaman, devamlı 'Ey' diye seslendiği muhalefet partilerini menfaatçilikle suçlayarak "Koalisyona hevesli görünen partinin hedefi de milletin menfaati değil"  dedi.

Karaman şöyle devam etti;

"Ey muhalif partiler, kanlarınızın uyuşmadığı ve uyuşmayacağı apaçık belli iken, içinizden birinin tek başına iktidar olmak için yeterli oyu alamayacağını da çoluk çocuk bile bilir iken istikrarın teminatı olan bir iktidarı yıktınız, elde ettiğiniz sonuç ise bir kaos, bir çıkmaz, bir çaresizlikten ibarettir. Koalisyona hevesli görünen partinin hedefi de milletin menfaati değil, can suyuna muhtaç hale gelmiş bazı şahısların menfaatidir.

İnşallah halkımız bu sonuçtan yeterli dersi alır da bir seçim daha olursa oyunu daha akıllıca kullanır vesselam!"
<< Önceki Haber Hayrettin Karaman'dan muhalefete ilginç benzetme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER