HDP'li milletvekilleri, siyah kurdele ile grup toplantısı yaptı


HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) partisinin grup toplantısında konuştu. HDP Grup toplantısında milletvekilleri, Ankara'daki bombalı terör saldırısı sebebiyle siyah kurdele taktı. Siyah takım elbise giyen ve kurdele takan Demirtaş, yarın Halepçe katliamının da yıldönümü olduğunu söyledi.

"Gündemin tabii ki en önemli konusu, Ankara'da gerçekleşen ve kanımızı donduran katliamlardan biri maalesef." diyen Demirtaş, şöyle konuştu: "Pazar günü saat 18.45, Kızılay meydanında; herhalde sivillerin en çok bulunduğu saatler seçilmiş olmalı ki eylem, katliam noktası olarak orası tercih edilmiş ve tümüyle sivilleri hedef aldığı anlaşılan bir terör saldırısı gerçekleştirildi. Bir kez daha partim adına, tüm arkadaşlarım adına lanetlediğimizi, kınadığımızı ve asla hiçbir gerekçeye sığınılamayacak bir vahşet eylemi olduğunu buradan ifade etmek istiyorum."

Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyen Demirtaş, yaralılara ise acil şifalar diledi. CİHAN
<< Önceki Haber HDP'li milletvekilleri, siyah kurdele ile grup toplantısı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER