Hocaefendi'den gözyaşartan Bahara Yolculuk filmi yorumu

Dünyalarını bir bavula sığdıran mefkure muhacirlerine vefa borcunu eda etme için yapılan her fedakârlığın tarihe not edilmesini isteyen Fethullah Gülen Hocaefendi, bu anlamda son dönemde yapılan sinema filmlerinin önemine vurgu yaptı.

Hocaefendi'den gözyaşartan Bahara Yolculuk filmi yorumu

Bahara Yolculuk Selam-2 filminin bu manada önemli olduğuna işaret eden Hocaefendi, yeni Bamteli sohbetinde Hizmet sevdalılarına önemli mesajlar verdi. Hocaefendi, "Yolunuza devam edeceksiniz, çünkü Allah'ın rızasını tahsilden ve milli ruh abidesini ikameden başka düşünceniz yok..." ifadelerini kullandı.

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin  yeni sohbetinden kısa bir video Herkul.org sitesinde yayınlandı.

Hizmet adına bir gün mutlaka güzel günlerin geleceğine olan inancın hiçbir zaman yitirilmediğini belirten Hocaefendi, ''Ruhumuzun abidelerini yeniden bir kez daha ruh-u Muhammet'e (SAV) uygunluk içinde ikame edecek ırgatlar haline getir bizi'' şeklinde dua etti.

Hizmet sevdalılarına binbir türlü iftiralar atanlara karşı takınılması gereken tavrı anlatan Hocaefendi şunları anlattı: ''Dikili bir taşı olmayanlara, milyarlarla uğraşıyor diyen sağır ve kör hatta hain, -hatta terbiyem müsaade etseydi 'alçakların' diyecektim- kör gözlerine sokulsun. Gecekondudan villalara gelme mevzuunda helal düşüncesinin ayaklar altına alınıp ezildiğini düşünebilirsiniz. Helal düşüncesi katledilmiştir. Haram düşüncesi katledilmiştir. Müslümanlık adına söylenen sözler de katmerli yalandır. Sağdan soldan esen fırtınaların tesirinde kalmamak lazım.''


Hocaefendi Bahara Yolculuk Selam-2 filmini değerlendirdi
<< Önceki Haber Hocaefendi'den gözyaşartan Bahara Yolculuk filmi yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER