Arınç'tan seçim sonuçlarıyla ilgili tek kelimelik açıklama

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seiçm sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. Arınç, "Üzgünüm" dedi.

Arınç'tan seçim sonuçlarıyla ilgili tek kelimelik açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu bir açıklama yapmadan konuşmak istemediğini belirten Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, üzgün olduğunu söylemekle yetindi.
 
Seçim sonuçlarına ilişkin hükümetten ilk açıklamayı Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı yaptı. Bakan Avcı, "Valla çok değişken şeyler geliyor bize de. Nihai sonuçlar belli olsun, ondan sonra daha rahat konuşuruz.

24'üncü dönem AK Parti milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu gelen ilk seçim sonuçlarını BBC Türkçe'ye değerlendirdi.Sonuçların Ak Parti için kötü olduğunu ifade eden Kuzu, "Bu tabloyu hak etmedik. Millete hizmetten başka bir şey yapmadık" dedi. Kuzu, "Bu tablodan hükümet çıkmaz. Koalisyon bile çıkmaz. Erken seçim kaçınılmaz gözüküyor" dedi.
Seçim sonuçlarını memleketi ve seçim bölgesi Konya'da bekleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, sonuçların netleşmeye başlamasından sonra seçim otobüsünden halka seslendi.

Davutoğlu şunları söyledi: "Hiç merak etmeyin bu milletin kararı en doğru karardı. Konya'da çok güzel günler yaşayacağız. Bu sıcak muhabbet dolu uğurlama için Allah sizden razı olsun. Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. "
<< Önceki Haber Arınç'tan seçim sonuçlarıyla ilgili tek kelimelik açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER