Hüseyin Eroğlu: Şanlıurfaspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz


Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Şanlıurfaspor karşısından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Ligin 15. haftasında Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. İdman öncesi Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, açıklamalarda bulundu. İlk yarıda son üç maça girdiklerini kaydeden Eroğlu, "Aslında iyi götürdüğümüz bir ligde son iki üç haftadır hem sonucu alamıyor hem oyunu oynayamıyoruz. Tabii ki bununla ilgili dersler çıkardık. Her şeyi geride bıraktık.
önümüzde Urfa maçı var. Urfa maçıyla birlikte kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Özellikle son haftalarda kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Ligin ne kadar zor olduğu belli. Herkes herkesi yenebiliyor. Bu ligde istikrar yakalamak zor. Bu istikrarı yakalamak zorundayız. Futbol anlamında bu istikrarı futbolcularımıza yakalatmaya çalışıyoruz. Bu istikrarı yakaladığınız zaman sonuç da geliyor. Bunu başardık bu üç maçta da başarmak istiyoruz. Öncelikle hedefimiz Şanlıurfaspor maçından 3 puanla ayrılmak." diye konuştu.

Deneyimli bir takım ve futbolculara karşı mücadele edeceklerini belirten tecrübeli teknik adam, "Elde ettiğimiz başarılara baktığımızda sahadan isim çok oynamıyor. Sahada futbol oynayan mücadele eden takım kazanıyor. Biz de bu olmak istiyoruz. Bu maçta da istediklerimizi yapıp maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

YUSUF ABDİOĞLU: ÜÇ PUAN ALIP TARAFTARIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ

Altınordu futbolcusu Yusuf Abdioğlu da kısa bir açıklama yaparak, "İki haftadır sevenlerimizi üzdük. Kendimize yakışmayan futbol oynadık. Bu Şanlıurfaspor maçıyla birlikte üç puan alıp taraftarımıza hediye edeceğiz." dedi.

Altınordu'nun bir diğer futbolcusu Arif Morkaya ise "İkinci futbolcu: İki haftalık kötü bir süreçten geçtik mağlup olduk. Biz geçmişte de baktığınızda bu tarz krizleri çabuk atlatan bir takımız. Bu hafta moralli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rakiple alakalı analizlerimizi yapıyoruz. Üç maç kaldı ama maçlara tek tek bakarak ilerlemek istiyoruz. Bu maçtan mutlak galip ayrılmak istiyoruz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Hüseyin Eroğlu: Şanlıurfaspor maçından 3 puanla ayrılmak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER