İBB, İmamoğlu aleyhine yayın yapan siteye para aktarmış

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Muran Ongun, İBB'nin AKP döneminde Ekrem İmamoğlu aleyhine yazı yazan bir yazarın internet sitesine reklam verildiğini söyledi.

SHABER3.COM



Halk TV’de Ayşenur Arslan’a konuk olan İBB Sözcüsü Murat Ongun, açıklamalarda bulundu.

“SADECE BİR İŞTİRAKİN TV KANALINA VERDİĞİ İLAN 7 MİLYON LİRA”

"Ciddi abonelikler, ciddi gazete abonelikleri söz konusu" diyen Ongun, "Bunu inceliyoruz. Sadece bir iştirakin, yani 3 yılda bir TV kanalına verdiği, malum bir haber kanalına verdiği ilan 7 milyon lira. Sadece bir iştirakten bahsediyorum" ifadelreini kullandı.

TRT DİZİSİNE MİLYONLUK SPONSOR

İBB iştiraklerinden Medya A.Ş.'nin TRT 1'de yayınlanan "Kut'ül Amare" dizisine sponpor olduğunu belirten Ongun, "İBB neden bir diziye sponsor olur, Medya A.Ş., 2018 yılında 12 milyon 750 bin liraya sponsor olmuş" diye konuştu.

İMAMOĞLU ALEYHİNE YAYINA 'REKLAM' VERİLDİ

Ongun açıklamasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu aleyhine yazı yazan bir yazarın internet sitesine reklam verildiğini de açıkladı. "Her gün bir gazetede İmamoğlu aleyhinde yazı yazan bir yazar. O yazarı siz de tanıyorsunuz" diyen Ongun, "O yazarın internet sitesine sadece bir iştirak KİPTAŞ, 2017’de, 2018’de 50-60 bin lira reklam veriyor" dedi.

Ongun ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin AKP döneminde başlattığı tanzim satışların dolayı BELTUR'un zararda olduğunu açıkladı.
<< Önceki Haber İBB, İmamoğlu aleyhine yayın yapan siteye para aktarmış Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER