İbrahim Üzülmez: Elimizden geleni yaptık


Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Beşiktaş karşısında ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'a 1 - 0 mağlup oldukları maçın ardından konuşan Üzülmez değerlendirmelerde bulundu.

İbrahim Üzülmez, "Bugün daha istekli ve gayretli bir Beşiktaş vardı. Bunlara rağmen elimizden geleni yaptık. Buraya gelirken 3 maçta gol yemedik, 4 maçtan da galip geldik. Bugün de kazanabilirdik. Daha dikkatli olabilsek ve pas hataları yapmasak daha farklı bir maç olabilirdi. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum." dedi.

Maç öncesi kendisi hakkında yapılan eleştirilere de cevap veren Üzülmez, "Beşiktaş'ın eski kaptanı, Beşiktaş'a karşı oynarken şöyle böyle diye söylemler var. Bunlar çirkin söylemlerdir. Ben görev aldığım camialarda elimden geleni göstermişimdir. İnsanlar suni gündemlerle gündem yapmasınlar. Kişi herkesi kendisi gibi görürmüş. Ben onurumla şerefimle futbol hayatımı noktaladım, şu anda da onurumla şerefimle yeni görevime devam ediyorum." dedi

Ligde dün oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçında verdiği kararlarla eleştirilen hakem içinde değerlendirmelerde bulunan genç teknik adam, "Onunla ilgili herkes zaten eleştirisini yaptı. Herkesin açıklamalarında sağ duyulu olması lazım. Hakemlerin ise kendilerine çeki - düzen vermesi gerekiyor. Son dönemlerde de bariz hatalar yapıldı, bunlara dikkat etmeleri lazım. Böyle kritik hatalarla kimsenin kaybetmemesi lazım. Sahada aslanlar gibi iki takım mücadele etsin. Hatalarla kimsenin puan kaybetmesini istemiyoruz." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber İbrahim Üzülmez: Elimizden geleni yaptık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER