İbrahim Üzülmez: İşin sırrı giydiğim kıyafette değil emekte


Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, takımın başına gelmesinin ardından yakalanan başarının sırrını "İşin sırrı ne montta ne de eldivende işin sırrı emekte." diyerek açıkladı.

Gençlerbirliği'nin kendi sahasından Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettiği Süper Lig'in 23. hafta karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör İbrahim Üzülmez maçla ilgili değerlendirmede bulundu. İlk dört hafta takımın sahada mücadele veren bir görüntüde olduğunu vurgulayarak, "Sonrasından Beşiktaş'a karşı iyi mücadele eden bir Gençlerbirliği ve bugün önemli bir takıma karşı alınan 3 puan var." diyen Üzülmez, şöyle devam etti:

"Gerçekten mutluyum. Ben ve oyuncularım bu takıma geldiğimizde kısa sürede çok önemli işler başardı. Bugün ilk yarıda istediklerimiz ortaya koyamadık. Rakip daha baskılı bir görüntü içerisindeydi ve bizi hataya zorladılar. Bize ilk yarıda zafiyet yaşatan bir Akhisar takımı vardı. Devre arasında oyuncularıma şunu söyledim. Biz bu değiliz. Gençlerbirliği takımı bu değil. Bu kadar silik bir oyun ortaya koymamamız gerektiğini söyledim oyuncularıma. Maça bakınca ikinci 45 dakikada istediklerini yapan ve hücumda etkili olan ve 3 tane gol bulup maçı lehine çeviren bir takım vardı."

Gençlerbirliği'nin başına gelmesinin ardından yaşadıkları başarılı gidişatla ilgili spekülasyonlar yapıldığını vurgulayan genç teknik adam, işin sırrını monta, giydiği eldivene ve kıyafete bağlayanlar olduğunu söyledi. Bu işlerin montla eldivenle olmayacağını vurgulayan Üzülmez, "Bu işlere, emek lazım, mücadele lazım, azim lazım, oyunculara öz güven aşılamak lazım. Herkes mont giyer, eldiven giyer, ayakkabı giyer. Bu işin sırrı çalışmak ve istemektir. Çalışmaz ve üretmezseniz sahada başarılı olamazsınız." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber İbrahim Üzülmez: İşin sırrı giydiğim kıyafette... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER