İbrahim Üzülmez: İyi işler yapmaya çalışıyoruz


Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Antalyaspor karşısında aslanlar gibi mücadele ettiklerini, her maçta coşkuyla oynamaya çalıştıklarını söyledi.

Gençlerbirliği'nin kendi sahasında Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Başkent ekibi Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez değerlendirmede bulundu. Coşkulu oynamaya çalıştıklarını dile getiren genç teknik adam, "Oyuncularım aslanlar gibi mücadele ettiler. 7'ye yakın gol pozisyonumuz var rakibin pozisyonu yok. Son dakikalarda Eto'o'nun değerlendiremediği pozisyon dışında pozisyonları yok." diyerek, şöyle devam etti:

"İyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz günden itibaren mental ve fiziksel anlamda kendimize inanırsak bu armayı en iyi yerlere getirecek düşüncesi ve anlayışı içerisinde olursak iyi şeyler yapacağımızı anlattım oyuncularıma. Bugünkü maça baktığımızda istekli ve arzulu mücadele eden bir Gençlerbirliği takımı vardı. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Aslanlar gibi mücadele ettiler. İki maçta 6 puan aldık. Herşey bitmiş değil. İleri ki haftalarda zor maçlar oynayacağız. Her maçta aynı ciddiyet içerisinde hareket etmemiz gerekiyor."

Hafta içerisinde verdiği bir röportajda 'Gençlerbirliği'ne gelmek delilikti.' sözüne açıklık getiren Üzülmez, "Gençlerbirliği'nde çok hoca değişti. Bir haftada Yılmaz (Vural) hoca gitti. Görev bize verildi. Bahislerde açıktı İbrahim hoca kaç haftada gider. Hayatım boyunca hep mücadele içerisinde oldum. Bugün Gençlerbirliği takımında da aynı düşüncelerle görev almaktayım. Röportajımda da bunu söylemeye çalıştım." şeklinde cevap verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber İbrahim Üzülmez: İyi işler yapmaya çalışıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER