Dikkat! Seferler iptal

Şiddetli lodos ve fırtına nedeniyle İDO ve THY birçok seferini iptal etmek zorunda kaldı.

Dikkat! Seferler iptal

Bazı dış hat deniz otobüsü seferleri de iptal edildi. İptal seferler şöyle:

08:30 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü
08:40 Kadıkoy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü
09:00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü
09:30 Bandırma - Yenikapı - Bostanci deniz otobüsü

GÖKÇEADA VE BOZCAADA FERİBOT SEFERLERİ İPTAL

Olumsuz hava koşulları ve fırtına sebebiyle Çanakkale'nin Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri de iptal oldu. Boğaz hattında ise seferler normal olarak devam ediyor.

Çanakkale'de etkili olan fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Fırtına nedeniyle bugün (Cumartesi) Bozcaada-Geyikli ve Gökçeada-Kabatepe hattında yapılan feribot seferlerinin tamamı iptal edildi. Çanakkale Boğazı hattındaki seferlerin ise normal olarak devam ettiği duyuruldu.

UÇAK SEFERLERİNDE AKSAMA YAŞANIYOR, 95 SEFER İPTAL!

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'nda beklenen kuvvetli lodos sebebiyle bugün ve yarın yapmayı planladığı 95 seferi iptal etti. 

THY'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda beklenen kuvvetli lodos sebebiyle iç ve dış hatlarda bazı seferler iptal edildi. Yapılan duyuruda, "16-17 Ocak'ta İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanması beklenen kuvvetli fırtına şiddetindeki lodos nedeniyle, olası kapasite azaltılması doğrultusunda, aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir." denildi. Lodos sebebiyle iptal olan seferler şöyle:

16 OCAK

Dış hatlarda bazı; Basra, Bakü, Bişkek, Tiflis, Tunus, Üsküp, Saraybosna, Sofya, Budapeşte, Zagreb, Tiflis, Tiran, Leipzig, Marsilya, Oslo, Stackholm, Barselona, Viyana, Zürih, Amsterdam ile iç hatlarda Kayseri, Ankara, Gaziantep, Antalya, Muğla, Elazığ, Erzurum, Samsun, Trabzon seferleri iptal edildi.

17 OCAK

İç hatlarda bazı; Şırnak, Ankara, Samsun, Muğla, Elazığ, Erzurum, Trabzon seferleri ile dış hatlarda Tiflis, Helsinki, Belgrad, Sofya, Necef, Oslo, Selanik, Abu Dhabi, Toulouse, Üsküp, Milano, Zagreb, Zaporijya, Bakü, Viyana, Prag, Saraybosna, Budapeşte, Cenova, Pisa, Bakü seferleri iptal edildi.

<< Önceki Haber Dikkat! Seferler iptal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER