Iğdır'da 500 polisle huzur operasyonu


Iğdır'da 500 polisin katılımı ile gerçekleştirilen 'Huzur 76' operasyonunda şehir merkezinin birçok yerinde asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi.
Polis ekipleri, oteller, park ve kahvehaneler, çeşitli iş yerleri ile araç kontrol ve sorgularında ruhsatsız silahlar ele geçirdi. Aranan 8 şahıs gözaltına alındı

Iğdır'da 500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen 'Huzur 76' operasyonunda kentin dört bir yanında asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. Iğdır Emniyet Müdürlüğü tarafından 500 polisin katılımı ile yapılan uygulama kapsamında kentte bulunan işletmeler ve yol kontrollerinde araçlar arandı, kimlik kontrolü yapıldı.

Uygulamada 170 araç denetlendi; bu araçlardan 33'üne idari para cezası kesildi, evrakları eksik olan 15 araç da trafikten men edildi. Yine uygulama kapsamında 800 kişiye kimlik sorgusu yapıldı, yapılan sorgularda araması bulunan 8 şüpheli gözaltına alındı. Araç ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 2 adet av tüfeği ile bu silahlara ait mühimmat ve kesici aletler ele geçirildi.


CİHAN
<< Önceki Haber Iğdır'da 500 polisle huzur operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER