İl Başkanı Süslü: MHP'nin kadroları varken kendisine tepeden bakanı tercih etti

İl Başkanı Süslü: MHP'nin kadroları varken kendisine tepeden bakanı tercih etti

Samsun'da 7 Haziran'da kazandığı iki milletvekilinden birini AK Parti'ye kaptıran MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Türk milletinin kendisini tehdit edenlere boyun eğdiğini söyledi. Süslü, "MHP'nin kadroları varken milletin kendisine tepeden bakanı tercih etmesi bizi üzüyor." dedi.

Sonuçların 7 Haziran'a göre kısa sürede büyük çoğunluğunun açılmış olmasının kendilerinde kuşku oluşturduğunu belirten Süslü, "Çok büyük acımasız ve ilkesiz bir güce karşı kısıtlı imkânlarımızla siyaset yapmaya ve insanlara kendimizi anlatmaya çalıştık. Samsun'da bir televizyon programı dahi yapamadık. Ama onlar boy boy her televizyonda her yerde vardılar. Yalanlarını dalga dalga yaydılar doğrularımızı maalesef anlatmakta zorlandık. Sonuçlar şimdi ortada, milli iradeye saygı duyuyoruz. Biz tek vekilimiz olan Erhan Usta ile birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hükümetin o kadar büyük yanlışları ve hataları varmış ki iktidarı kaybetmemek uğruna ne gerekiyorsa yaptılar. Türk milletini bir kez daha aldattılar ve kandırdılar." dedi.

"RIZKIN ALLAH'TAN GELDİĞİNİ UNUTUP RIZKIN TAYYİP'TEN GELDİĞİNİ DÜŞÜNENLER DE OLDU"

Türk milletine karşı biraz kırgın olduklarını belirten Ömer Süslü sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendi içinden çıkmış MHP'nin kadroları varken kendisine tepeden bakan, milletten önce çocuklarını düşünen, onlar için her türlü davranışı mübah görenleri vatandaşlarımızın tercih etmesi bizi üzüyor. Açık ve net ifade ediyorum; başımıza gelecek bir sıkıntı var ve hep beraber yaşayıp göreceğiz, bu sonucun başka türlü izahı mümkün değil. AKP'nin tehdidine millet boyun eğdi. Ben Türk milletinin kendisini tehdit eden hiç kimseye boyun eğmez diye düşünüyordum. Hatta onu tehdit edene karşı da dimdik durduğunu zannediyordum ama maalesef bu seçimde böyle olmadı. Kendisini tehdit edenin karşısında kredisi vardı, bir borcu vardı, istikrar sürecekti. Rızkın Allah'tan geldiğini unutup rızkın Tayyip'ten geldiğini düşünenler de oldu. Onun için diyorum bu biraz ağır bir ifade ama 'Türk milletinin başına gelecek bir sıkıntı var, bu sıkıntıyı hep beraber yaşayıp göreceğiz. Maalesef kurunun yanında yaşta yanacak' bu duruma rağmen Türk milleti çalışmasını sürdürecek ve gerekeni yapacak. Biz göreve geleli 8 ay oldu. Bize 7 Haziran'da bir milletvekilini ikiye çıkartmak büyük bir zafer gibi gelmedi. Ama şimdiki sonuç bizim için bir başarısızlıktır. Arkadaşlarımızla oturup konuşacağız, genç kadrolarız, biz yapamıyorsak yerine yenileri gelir. Hiçbir zaman koltuk sevdamız olmadı."
CİHAN
<< Önceki Haber İl Başkanı Süslü: MHP'nin kadroları varken kendisine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER