İnter başkanından Galatasaray örneği

İnter Başkanı Erick Thohir, İnter kulübünün açtığı yeni mağaza açılışında şok sözler söyledi. Finansal fair-play kurallarına uymayanın sonunun Galatasaray gibi olacağını söyleyen İnter Başkanı Erick Thohir, Mancini’ye güvendiklerini de sözlerine ekledi.

İnter başkanından Galatasaray örneği

İtalya Serie A takımlarından Inter’in Başkanı Erick Thohir açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın finansal fair-play yüzünden Avrupa Kupaları’ndan men edildiğini hatırlatarak Galatasaray’a benzemeyeceklerini söyledi.

Kulübün mağaza açılışında konuşan Erick Thohir, henüz herhangi bir futbolcuyla anlaşmanın yapılmadığını ifade etti ve gelecek sezonun kadrosunu kurmak için Mancini’ye güvendiklerini belirtti.

“KURALLARA UYMAYANIN SONU GALATASARAY OLUR”

İyi bir sezon geçiremedikleri de söyleyen Inter Başkanı Erick Thohir, Avrupa’da ve İtalya’da rekabetçi olmak istediklerini ancak geleceklerinin Galatasaray gibi olmayacağını ifade etti.

Erick Thohir, ” Finansal fair-play kurallarına uymak zorundasınız yoksa diğer takımların yaşadığı benzer problemleri yaşayabilirsiniz. Buna örnek olarak Galatasaray’ı gösterebiliriz. Sağlam bir temele sahibiz, yönetim ve sportif açıdan benimsediğimiz stratejiler aynı amaca hizmet ediyor. Sonumuzun Galatasaray gibi olmasını istemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber İnter başkanından Galatasaray örneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER