İpek ailesine Ankara Büyükşehir bürokratından hastanede yakın takip


Hafta başında kayyum atamaları sonrasında Koza İpek Grubunda yaşanan olaylardan etkilenen Melek İpek'in kız kardeşinin eşi Ahmet Metin Hasırcıoğlu beyin kanaması geçirdi. Olaydan hemen sonra hastaneye gelen Melek İpek ve akrabaları hasta yakınlarını ziyaret ederken görüntülere Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Recep Aşkın takıldı. Aşkın'ın görüntülerde Melek İpek'in konuşmalarını dinlemesi, devamlı ailenin yakınında bulunması dikkat çekti.

İnternette sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Recep Aşkın ise orada bulunmasını trafik kazası geçiren arkadaşını ziyaret olarak açıkladı. İpek ailesi ise daha sonra televizyondan görüntüleri izlerken zabıta müdürünün kendi etraflarında dolaşmasına ve onları dinlemesine bir anlam veremediğini ifade etti.

Melek İpek ve aile yakınları beyin kanaması geçiren Melek İpek'in kız kardeşinin eşi Ahmet Metin Hasırcıoğlu'nu ziyaret için İbni Sina Hastanesine geldi. Hastaneye gelen Melek İpek ve aile yakınları yoğun bakımda yatan Hasıcıoğlu'nu uzun bir süre hastanede bekledi. CİHAN
<< Önceki Haber İpek ailesine Ankara Büyükşehir bürokratından hastanede... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER