İranlı çift, döviz bürosundan parayı böyle çaldı


Fatih'teki döviz bürosundan 'tırnakçılık' tabir edilen yöntemle 6 ben Euro çalan İranlı çift yakalandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Beyazıt'taki bir döviz bürosunda yaşandı. Kasım Ç.'ye ait döviz bürosuna gelen İranlı yankesici çift, kasada bulunan yetkiliye cebindeki 500 Euro'nun eski olduğunu ve yenileriyle değiştirmek istediğini söyledi. Döviz bürosu çalışanı 500 Euro'larının aynı olduğunu belirterek kasayı açıp gösterdi. Zanlı ise karşılaştırmak istediğini söyleyerek Euro'ları inceledikten sonra el çabukluğuyla 6 bin Euro'yu alıp kayıplara karıştı. Olay anı ise an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Zanlıların dışarı çıkar çıkmaz kasadaki paraların eksik olduğunu gören yetkili, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Durumu fark eden yetkiler, polise giderek ihbarda bulundu. Şahısların İranlı M.R. (35) ve kocası Mohammed Riza (45) olduğu tespit edildi. Polis zanlıları Fatih'te yakalayarak gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mohammed Riza tutuklanırken eşi M.R. serbest bırakıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber İranlı çift, döviz bürosundan parayı böyle çaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER