İŞKUR Müdürü Ayna:Manavgat'ın iş potansiyeli bir çok ilden yüksek


ANTALYA (CİHAN)- Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Manavgat Müdürü Yavuz Ayna, Manavgat'ın iş gücü potansiyelinin bir çok ilden yüksek olduğunu söyledi. Ayna, bu potansiyeli gün yüzüne çıkarmak ve iş gücü piyasasına katlı sağlamak için her zaman işadamlarıyla ortak proje yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Başkanı Turgay Akar ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Ünal,Süleyman Öz, Okan Akın, Aykut Kaya ve Hüseyin Cengiz, İŞKUR Manavgat Müdürü Yavuz Ayna'yı makamında ziyaret etti. Ayna, İŞKUR açısından Manavgat'ın potansiyelinin birçok ilden yüksek olduğunu kaydetti. Ayna, "Manavgat'ta işyeri sayısının ve çalışanların çok yoğunlukta olduğu turizm şehri. İŞKUR olarak Manavgatlı iş adamlarıyla beraber işgücü piyasasına katkı sunmaya hazırız. İşadamlarımızla iş gücü potansiyelini canlı tutmak için ortak projeler yapmak istiyoruz." dedi.

Başkan Turgay Akar'da MASİAD olarak her zaman İŞKUR ile çalışabileceklerini ve yapılacak projelerde yer almak istediklerini ifade etti.
CİHAN
<< Önceki Haber İŞKUR Müdürü Ayna:Manavgat'ın iş potansiyeli bir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER