İşte Beşiktaş'ın elinin tersiyle ittiği yıldız

Transferin son günlerinde özellikle orta sahaya takviye yapmadığı için eleştirilen Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman, bu konudaki suskunluğunu bozdu.

İşte Beşiktaş'ın elinin tersiyle ittiği yıldız

Habertürk’e konuşan Orman, bu süreçte orta saha ve kaleci hatta bir de stoper almayı planladıklarını belirtti ve “Transferin son günleri hatta saatleri içim içimi yedi. Git-geller yaşadım. 3 oyuncu alabilirdik hatta çoğu ile anlaşmıştım ama sonra sağduyu ile hareket edip kulübün ekonomik tablosunu da düşünüp vazgeçtik” dedi. 

‘UEFA’YA VERİLEN SÖZLER VAR’

Orman, özellikle orta sahaya takviye için Chelsea'li Obi Mikel ile anlaştıklarını da açıklayıp “Chelsea ile kiralık olarak el sıkışmıştık. İlk etapta Obi Mikel, istemedi sonra o bizi arayıp gelmek istediğini söyledi. Sonra arkadaşlarla oturduk bir hesap yaptık. İki veya üç oyuncu alsak maliyetleri bize 15-16 milyon lirayı bulacaktı. Bu rakam bütçede büyük açığa neden olacaktı. UEFA’ya verilen sözler nedeniyle transferi rafa kaldırdık. Bu parayı stat için harcamak istemedim. Hayırlısı neyse o olsun. Eğer hoca takviye isterse devre arası yaparız. Ama ilk hedefimiz ocak ayına kadar ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek. Önümüzü görmeliyiz” diye konuştu. 

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş, her konuda anlaştığı Victor Valdes’ten son anda vazgeçmişti.

"BAYRAMDA ÇATIYA BAŞLIYORUZ"

Beşiktaş taraftarının dört gözle bitmesini beklediği Vodafone Arena inşaatı ile ilgili de konuşan Başkan Fikret Orman, çatı konusunda tarih verdi. 28 Temmuz’da çatı iskeletinin çökmesi nedeniyle stadın tamamlanma tarihinin bir kez daha sarkması büyük şok yaşatmıştı. 

Başkan Orman, “Stat çatısının montajına Kurban Bayramı’nda (24-27 Eylül) inşallah başlamayı düşünüyoruz. Daha önce yaşanan kaza nedeniyle Fransızlar temkinli davranıyor. O yüzden ağır gidiyor ama kısa sürede bu işi çözmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber İşte Beşiktaş'ın elinin tersiyle ittiği yıldız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER