İtalyan basınına göre Lazio'nun tek hatası

Çizme basını, Mavi-Beyazlılar'ın Avrupa Ligi'ndeki tek İtalyan takımı olduğuna vurgu yaparken, “Lazio'nun tek hatası, Galatasaray'ın golünün pasını veren Sabri'ye pres yapmamaktı. Onun dışında takım mükemmeldi” diye yazdılar.

İtalyan basınına göre Lazio'nun tek hatası

Avrupa Ligi son 32 turunda Lazio’nun sahasındaki rövanş maçında Galatasaray’ı 3-1 yenmesi, İtalyan gazetelerinde geniş yer buldu. Corriere dello Sport, Lazio’nun Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden tek İtalyan takımı olduğunu belirtti ve “Sadece Lazio” başlığını attı. 

Gazete haberinde, Lazio için tek hatanın, Galatasaray’ın golünün pasını veren Sabri’ye pres yapmamak ve Yasin’in ofsaytta kaldığı düşüncesiyle hareket etmek olduğunu vurguladı. 

La Gazzetta dello Sport, “Parolo açtı, Klose kapattı. Bu Lazio bir mükemmel” derken, İtalyan takımının aklını ve yüreğini ortaya koyarak Galatasaray engelini aşıp, yoluna devam ettiğini yazdı.

‘Hak ederek son 16’da’

Roma merkezli Il Messaggero gazetesi ise maçla ilgili haberinde, “Lazio hak ederek son 16 turunda” ifadesini kullanıp, “Maç aslında skorda gözüktüğü gibi kolay olmadı. İkinci yarıda oyuna giren Antonio Candreva’nın katkısıyla Lazio, tura kapmayı başardığı” yorumunu yaptı.

En yükek not Jason Denayer’e

İtalyanlar’ın, Galatasaray’da en beğendiği oyuncu Jason Denayer’di. Gazetelerin, maçla ilgili değerlendirmelerinde Sarı- Kırmızılılar’dan en yüksek notu 6.5’la Denayer aldı. Onun için “Fiorentina hocası Paulo Sousa’nın neden ona hayran olduğunu bir kez daha anladık. Hem kenarda hem merkezde iyi, çok güçlü bacakları var ve birebirde de etkili” yorumunu yapıldı 
<< Önceki Haber İtalyan basınına göre Lazio'nun tek hatası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER