İzmir'de asayiş operasyonları


İzmir'de dört hırsızlık vakasından aranan şüpheliler, polisin takibi sonucu yakalandı. Gözaltına alınan zanlılardan ikisi tutuklandı.

Bornova ilçesinde yapılan kontroller sırasında, bir arabanın dur ihtarına uymayarak kaçması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kovalamacanın ardından durdurulan ve kiralık olduğu tespit edilen otomobilin sürücüsü M.Z. (20) yakalandı. Şahsın, dört işyerinden 4 adet televizyon ve 500 lira para çalınması vakalarının zanlısı olduğu belirlendi. Otomobili kiralayan B.S.M. (25), hırsızlıkları M.Z. ile birlikte yaptığı iddia edilen S.Ç. (23) ve çalıntı malzemeleri sattığı ileri sürülen İ.Y. (42) de gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.Y. ve B.S.M. savcılık tarafından serbest bırakıldı, S.Ç. ve M.Z. ise mahkemece tutuklandı.

Öte yandan Uyuşturcuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alınan ve Kemalpaşa ilçesinde durdurulan arabada, 20 kilo 660 gr. esrar ele geçirildi. İki zanlı gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.H. (40) tutuklandı, G.S. (40) ise savcılık tarafından serbest bırakıldı. CİHAN
<< Önceki Haber İzmir'de asayiş operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER