Kadıköy'de trafik kazası:1 ölü


Kadıköy'de kontrolden çıkan bir otomobil, yol kenarında çiçekçilik yapan bir kişiye çarptı. Kazada, çiçekçilik yapan Mehmet Emin Kaya, hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ise kaçtı.

Kaza, saat 03.30 sıralarında Kadıköy, Bağdat Caddesi, Şaşkınbakkal mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz sürücü yönetimindeki 34 EDS 44 plakalı lüks otomobil, cadde üzerinde seyrederken yol hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil, kaldırımı aşarak yol kenarındaki çiçekçiye çarptıktan sonra durdu. Kazada, çiçekçilik yapan Mehmet Emin Kaya (34) aracın çarpması sonucu ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise kaçtı. Çevredekiler ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Mehmet Emin Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yolda hayatını kaybetti. Cenaze, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından, polis ekipleri kazanın meydana geldiği yeri güvenlik şeridiyle kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, otomobil ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. Kazada Mehmet Emin Kaya'nın öldüğünü öğrenen civardaki esnaf ise üzüntüye boğuldu. Yapılan incelemelerin ardından otomobil çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.
trafik-kazasi1-olu-1815756.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Kadıköy'de trafik kazası:1 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER