Kadıköy'de Van Persie krizi

Fenerbahçe'de 77. dakikada Robin van Persie yerini Fernandao'ya bırakırken, Hollandalı futbolcu vücut diliyle memnuniyetsizliğini dile getirdi ve direkt olarak soyunma odasına gitti. Başkan Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun da bu değişikliğe tepki göstermesi gözlerden kaçmadı.

Kadıköy'de Van Persie krizi

Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı sahasında ağırlayan Fenerbahçe'de, dakikalar 77'yi gösterdiğinde Hollandalı yıldız Robin van Persie, yerini Brezilyalı golcü Fernandao'ya bıraktı. 

Robin van Persie'nin numarasını tabelada gören taraftar, bu değişikliği ıslıklayarak tepki gösterirken,  aynı şekilde Robin van Persie'de vücut diliyle memnuniyetsizliğini gösterip, yedek kulübesine gelmeden direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu. 

Ayrıca başkan Aziz Yıldırım ve yönetici Mahmut Uslu'nun da, Van Persie'nin oyundan alınmasına tepki gösterdiği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında 3-1 kazanılan maçta da, dakikalar 72'yi gösterdiğinde Van Persie yine yerini Fernandao'ya bırakmış ve taraftar Vitor Pereira'ya olan tepkisini ıslıklayarak göstermişti.

PEREİRA: BEN BİR KARAR ALIYORSAM TAKIMIN İYİLİĞİ İÇİN ALIYORUM

Robin van Persie'nin oyundan çıktıktan sonraki tavırlarının sorulması üzerine de Pereira, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben tüm oyuncularıma saygı duyuyorum. Yaptığımız işe saygı duyuyorum. Takımın emeğine saygı duyuyorum. Nasıl ailem benim için kutsalsa, takım da benim için kutsal. Ben bir karar alıyorsam takımın iyiliği için alıyorum. Başka da bir şey söylemek istemiyorum" diye yanıtladı.


<< Önceki Haber Kadıköy'de Van Persie krizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER