Kahta OSB'nin aydınlatma problemi çözüldü


Adıyaman-Kahta OSB'nin aydınlatma problemi İlçe Kaymakamı ve OSB Başkanı Ahmet Gazi Kaya'nın çabaları sonucunda çözüldü.

Kahta Kaymakamı, olarak göreve başladığında; Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa göre OSB'ler sınırları içerisinde 'Elektrik Dağıtımı' faaliyetini sürdürme hakkına sahip olduklarını belirten İlçe Kaymakamı ve OSB Başkanı Ahmet Gazi Kaya, "Kâhta Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak sınırlarımız dahilinde elektrik dağıtım faaliyetini yapabilmek için 12.10.2015 tarihi itibariyle Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na (EPDK) 49 yıllık 'Elektrik Dağıtım Lisansı' başvurusu yaptık. Kahta'ya ve tüm halkımıza hayırlı olsun." şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Kahta Kaymakamlığının bu girişimleri sonuç verdi ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na (EPDK) 49 yıllık 'Elektrik Dağıtım Lisansı' başvurusu kabulünün ardından proje kapsamında Kahta OSB içerisi ve OSB-Kahta arasıışıklandırılması tamamlandı.

OSB yönetimi, Adıyaman Kahta Karayolu- Küçük Sanayi Sitesi'nden Kahta OSB girişine kadarki 2 km mesafede orta refüj aydınlatmaları ve OSB 1.Etap içerisindeki tüm sokak aydınlatmaları aktif hale getirilerek bölgenin aydınlatma probleminin çözüldüğünü açıkladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kahta OSB'nin aydınlatma problemi çözüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER