Kahtalı antrenör Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

Kahtalı antrenör Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde Muay Thai antrenörlüğü yapan Kenan Tagardı, Antalya'da 11–15 Kasım tarihlerinde yapılacak Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda, Türkiye'yi temsil edecek.

Kahtalı Muay Thai antrenörü Kenan Tagnagardı, şampiyonanın Türkiye Muaythai Federasyonu ile EMF-Avrupa Muay Thai Federasyonu'nun faaliyet programında yer aldığını söyledi. Tanagardı, 11–15 Kasım tarihlerinde Antalya'da yapılacak Avrupa Muay Thai Şampiyonası'na çağrıldığını açıkladı.

Şampiyanaya çağrılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Tanagardı, Kâhta'dan ilk defa bir antrenörün Avrupa Kupasına katılacağını belirtti.

Kâhta'da kimsenin kendileri ilgilenmediğini ve tüm çalışmaları kendi çabaları ile sürdürdüklerini ifade eden Tanagardı, amacının Kâhta'daki sporseverlerin çabalarının boşuna gitmemesi olduğunu vurguladı.

Tanagardı, "Kendi imkânlarımızla çok zor ve kısıtlı imkânlarla çalışıyoruz. Bugüne kadar hiç kimseden ve hiçbir kuruluştan destek görmedik. Tek amaç ve gayemiz Kahta'daki sporseverlerin emek ve çabalarının boşuna gitmemesi. Bu şampiyonada Türkiyemizi Kahtamızı, Adıyamanımızı en iyi şekilde temsil etmek ve ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanması için mücadele verecek olmamdan dolayı çok mutluyum." dedi.

Tanagardı, bu şampiyonaya 25 ülkenin katılacağını bildirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Kahtalı antrenör Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda Türkiye'yi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER