Kamalak: Vize seyahati karşılığında istenen 72 şartı açıklayın


Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, vize seyahati konusunda değerlendirmelerde bulunarak, "Hiç laf kalabalığı yapmayın. Dürüstçe açıklayın, Avrupa'ya siz ne veriyorsunuz?" diye sordu.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Avrupa Birliği ve vizesiz seyahat konusunda değerlendirmelerde bulunan Kamalak, yerine getirilmesi istenen 72 şartın açıklanmasını istedi. Kamalak, "Hiç laf kalabalığı yapmayın. Dürüstçe açıklayın, Avrupa'ya siz ne veriyorsunuz? İstenen tavizlerin içinde Kıbrıs var mı yok mu? Türkiye'nin önemli su kaynakları olan Fırat ve Dicle'yi İsrail yararlansın diye bir uluslararası konsorsiyuma açıyor musunuz açmıyor musunuz?" diye sordu.

Türkiye'nin yeni bir maceraya girmek yerine yaşanabilir bir Türkiye mücadelesi vermesi gerektiğini söyleyen Kamalak, "Batı kulübüne girmenin değil, İslam Birliği'ni kurmanın mücadelesi verilmelidir. Evde, sokakta, şehirde barışı sağlayacak adımlar atılmalıdır. Çünkü barış olmadan üretim olmaz." ifadelerini kullandı.

Karaman'daki çocuk istismarını değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkanı, "Tek çare milli görüş politikalarına dönmektir. Önce ahlak ve maneviyat esasını milli eğitimimizin ana esası olarak benimsemektir." diye konuştu.



CİHAN
<< Önceki Haber Kamalak: Vize seyahati karşılığında istenen 72 şartı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER