Kamyonet şarampole uçtu: 1 yaralı


Beşiktaş'ta seyir halindeyken kontrolden çıkan bir kamyonet şarampole yuvarlandı. Kazada kamyonet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza 11.00 sıralarında, ZincirlikuyuEtiler bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. 35 HIG 85 plakalı kamyonet, seyir halindeyken kontrolden çıkarak bariyerleri aşıp şarampole yuvarlandı. Taklalar atarak yan yatan kamyonet, güçlükle durabildi. Kazada kamyonet sürücüsü kabinde sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücüler, yol kenarında durarak yardıma koştu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşladın yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza yapan araçla peş peşe seyir halinde olduğunu söyleyen Recep Caymaz isimli görgü tanığı, "O önde, ben arkadaydım. Arkadaş bir anda direksiyon hakimiyetini kaybedince bariyerlerden aşağı uçtu. Biz yardıma geldik, sürücüde bir şey yoktu. Sadece isminin Enes olduğunu söyledi o kadar. Sıkıştırma falan yoktu kendisi kontrolünü kaybetti." dedi.



CİHAN
<< Önceki Haber Kamyonet şarampole uçtu: 1 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER