Kanada'daki Türk okulundan yeni başarı

Kanada’nın Toronto şehrinde faaliyet gösteren Türk okulu Nile Academy, Ontario eyalet sınavında 2900 okulu geride bırakarak eyalet birincisi olmasının ardından sporda da büyük bir başarıya imza attı.

SHABER3.COM

Nile Academy Güreş takımının iki güreşçisi Ontario Eyaleti Güreş takımına seçilme başarısı gösterirken, Yamanlar Koleji mezunu olan Nile Academy Güreş takımı antrenörü ise eyalet güreş takımının antrenörlüğü için davet aldı. Ontario Eyaleti Güreş takımı Kanada`nın Brock Üniversitesi’nde kampa girecek ve daha sonra Amerika Birleşik Devletleri'nin Syracuse kentinde Mart ayında yapılacak olan Mohawk Valley Uluslararası Güreş Turnuvası’nda Kanada`yı ve Ontario Eyaleti’ni temsil edecekler.

2011 yılında kurulan Nile Academy Güreş Takımı şu ana kadar katıldığı ulusal & uluslararası turnuva ve şampiyonalarda toplamda 182 madalya kazandı. Hem serbest hem de grekoromen stilde çalışan lise güreş takımı bu yıl yapılan müsabakalarda ise, iki kez “turnuvanın en iyi takımı” ödülünü alırken, 11 ayrı turnuvada “turnuvanın en iyi güreşçisini” çıkarma başarısı gösterdi.

<< Önceki Haber Kanada'daki Türk okulundan yeni başarı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER