Kapalı rejim haline geldiğimizin ispatı

Demokratik rejimlerin en önemli göstergelerinden birisi basın özgürlüğü. Basın özgürlüğü ortadan kaldırılınca Türkiye'nin en önemli ikinci makamını işgal eden şahsın 2 haftadır hastanede tedavi görüyor olmasını da kimse duymadı. Ta ki Başbakan, TBMM Başkanı'nı ziyarete gidene kadar. Sadece bu olay bile, Türkiye'nin kapalı bir rejim haline geldiğinin en büyük delili.

TBMM Başkanı İsmail Kahrama 2 haftadır hastanede

TBMM Başkanı'nın 2 haftadır Güven Hastanesi'nde olduğu ortaya çıktı. Başbakan Binali Yıldırım'ın bugün Ankara'da yaptığı ziyaretle, TBMM Başkanı İsmail kahraman'ın iki haftadır hastanede tedavi gördüğü anlaşıldı. Kahraman'ın rahatsızlığı hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

Yıldırım'ın ziyaret ettiği diğer isim ise aynı hastanede tedavi gören Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek oldu.

Gerçek gazeteciler hapiste olunca ülkenin en önemli makamlarında bulunan kişilerin durumlarını takip edecek gazeteci de kalmadı. Şu an gazeteci kimliği ile dolaşanlar, çeşitli yerlerden kendilerine servis edilen dosyaları köpürtmekle meşgul...

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, TBMM Başkanı Kahraman'ın sağlık durumu hakkında dün bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
"Bazı basın ve yayın organlarında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman'ın sağlık durumu ile ilgili yer alan haberler üzerine açıklama yapma gereği duyulmuştur. Üst solunum yolu rahatsızlığı geçirmekte olan TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın tetkik ve tedavisi devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur." 

<< Önceki Haber Kapalı rejim haline geldiğimizin ispatı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER