'Kapalı Spor Salonu Mimari Fikir Projesi'nde iki ödül


Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Üyesi Yüksek Mimar Cemal Ercan ve ekibi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gaziantep Şubesi işbirliğinde düzenlenen 'Kapalı Spor Salonu Mimari Fikir Projesi'nde derece yaptı.

Ercan, yaptığı açıklamada, Metin Sözen Eğitim ve Kültür Evi'nde düzenlenen ödül töreninde, belgelerini aldıklarını söyledi. Ercan, şehre yapılacak önemli çalışmalara destek vermenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Hazırladıkları projelerden birinin birinci diğerinin de üçüncü olduğunu vurgulayan Ercan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TMMOB Gaziantep Şubesi'nin düzenlediği yarışmada derece yapmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Ercan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile anlaşıp projeyi uygulamaya koyacaklarını vurguladı. Daha önce de benzeri yarışmalarda önemli başarılara imza attıklarını anlatan Ercan, önceki yıllarda da birçok ulusal ve yerel yarışmalarda da çeşitli ödüller aldıklarını hatırlattı. Şehre hizmeti önemsediklerine dikkati çeken Ercan, Gaziantep Vergi Dairesi, İhracatçılar Birliği, Doktorlar Sitesi, Halıcılar Sitesi, GATEM Toptancılar Sitesi, Nakliyatcılar Sitesi, Şekerciler Sitesi ve Tenis Kulübü gibi birçok projelerinin de ödüllendirildiğini kaydetti. En son hazırladıkları 'Kapalı Spor Salonu Mimari Fikir Projesi'nin de kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Ercan, Gaziantepli sporculara hizmet edecek bir salonun projesini hazırlamaktan keyif aldığını sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber 'Kapalı Spor Salonu Mimari Fikir Projesi'nde iki ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER