Kapalıçarşı yönetimine Ahmet Kökler ekibi getirildi


Dünyanın ve Türkiye'nin en eski alışveriş ve turistik mekânlarından Kapalıçarşı yönetimine AGG Altın Grup'tan Ahmet Kökler getirildi. Bugünkü seçimi 928 oyla kazanan Kökler başkalığındaki 13 kişilik ekibi Kapalıçarşı'nın yeni yönetimine seçildi.

Seçimde kuyumcu Ali Nezir Yargılı ve AGG Altın Grup'tan Ahmet Kökler iki ayrı liste halinde yarıştı. Seçimde öğle saatlerinde başlayan oy verme işlemi akşam 17.00'de sona erdi. 2 bin 500 dolayında esnafın olduğu kapalı çarşı seçiminde oylar üç ayrı sandıkta kullanıldı.

Kapalıçarşı'nın yeni yönetimi belirleyen seçim Kapalıçarşı Kalpaklar Caddesi'nde yapıldı. Oylamaya 2 bin 500 dolayındaki esnaftan bin 232 kişi katıldı. Seçim sonunda geçerli bin 229 oyun 928'ini alan Ahmet Köyler ve 13 kişiden oluşan ekibi Kapalıçarşı yönetimine getirildi. Rakibi kuyumcu Ali Nezir Yargılı ise 301 oy alabildi. Yeni yönetim, Kapalıçarşı'nın yeniden yapılacak tamir ve onarım amaçlı 'avan ve uygulama' projesinde İstanbul Valiliği, Fatih Belediye Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü ile koordineli çalışacak
CİHAN
<< Önceki Haber Kapalıçarşı yönetimine Ahmet Kökler ekibi getirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER