Kara: AK Parti halka zulmediyorsa bunun sorumlularından biri de CHP'dir

Kara: AK Parti halka zulmediyorsa bunun sorumlularından biri de CHP'dir

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara, bugün AK Parti iktidarda halka zulmediyorsa bunun en önemli sorumlularından birinin de Cumhuriyet Halk Partililer olduğunu öne sürdü. Kara, "Bugün AK Parti iktidarı başımızda ise halka zulüm ediyorsa bunun en sorumlularından biri de biziz." dedi.
CHP'lilerin yıllardır iktidara gelememenin ezikliğini yaşadığını belirten Kara, halkı AK Parti zulmünden kurtarmak için partilerinin iktidara gelmesi gerektiğini kaydetti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde partililerle buluşan Kara, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yaptığı konuşmada partisi adına özeleştiride bulundu. Partilerinin 30 Mart seçimlerinde Manavgat'ta, Muratpaşa'da Konyaaltı'nda belediyeleri aldığını, buralarda CHP'lilerin göğüslerini gere gere dolaştığını belirten Kara, belediyelerin Antalya'nın tamamının alınmamasında 'birilerinin sorumluluğu' olduğunu, dünü bildiklerini, buradan dünü de açmak istemediklerini ifade etti. Partilerinde Antalya'da başkanlık yapmadan milletvekili olan tek kendisinin olduğunun altını çizen Kara, "Bugün AK Parti iktidarı başımızda ise bu iktidar halka zulüm yaşatıyorsa bunun en önemli sorumlularından birisi de Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Biziz arkadaşlar, bunun adını net koyalım. " diye konuştu.

Halkın CHP iktidarına hasret olduğunu vurgulayan Kara, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum günüm dediği Samsun'a çıkışının 100. yıldönümü olan 2019 yılında yıllardır özlemi çektikleri tek başına iktidara gelme özlemine kavuşmak için partililerin şimdiden var güçleri ile çalışması gerektiğinin altını çizdi.

"ÜLKEMİZ KÖLE PAZARI HALİNE GELDİ"

1 Kasım seçim öncesi Almanya Başbakanı Angele Merkel'in Türkiye'ye gelerek resmen 'köle pazarlığı' teklifinde bulunduğunu, bunun da kabul edilmesinin utanç verici bir durum olduğunu kaydeden Kara, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Avrupa, Suriyelilerin Avrupa'ya gelmemesi için ülkemize resmen köle pazarlığı teklifi yaptı. Biz de bu utanç verici köle pazarlığını 3 milyar Euro'ya kabul ettik. Avrupa, 'sağlıklıları bize gelebilir, alın siz 3 milyar Euro'yu geri kalanları göndermeyin' dedi ve bu samimiyetsiz ve ahlaksız rüşveti kabul ettik. Ülkenin geldiği durum bu." CİHAN
<< Önceki Haber Kara: AK Parti halka zulmediyorsa bunun sorumlularından... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER