Karda araçlar yollarda kaldı, yokuşlarda kaydı: 6 yaralı


ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak'ta kar yağışının aniden bastırmasıyla çok sayıda araç yollarda kaldı. Yokuş çıkamayan araçlar, vatandaşlar tarafından itilerek kurtarılmaya çalışıldı. Kent merkezinde otomobillerin karda kayması sonucu meydana gelen 2 ayrı kazada 4 kişi, bir aracın dereye uçması sonucu da 2 kişi yaralandı.

KAYAN ARAÇ DEREYE UÇTU: 2 YARALI

Ankara karayolunun 8. kilometresinde Gökhan Aydın(25) idaresindeki 67 AF 130 plakalı teknik servis aracı, kayarak yolun sağındaki Üzülmez deresine uçtu. Kazada sürücü Aydın ile yanında bulunan H.İbrahim Demir(21), çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulanslarıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ARAÇLAR YOLLARDA KALDI

Akşam üzeri aniden bastıran yoğun kar yağışı, şehir merkezinde trafiği felç etti. Karda yokuş çıkamayan araçlar yollarda kaldı. Vatandaşlar araçları iterek kurtarmaya çalıştı. Mithatpaşa mahallesinde karda kayan otomobilin çarptığı 2 kişi yaralandı. Bu arada Karaelmas Mahallesinde kayan otomobilin direğe çarpması sonucu da 2 kişi yaralandı.

BAYAN SÜRÜCÜ DE YOLDA KALDI, ANNESİ ARACI İTTİ

Güllü Köse idaresindeki minibüs de Çınartepe Mahallesi'nde yokuş çıkarken yolda kaldı. Minibüste bulunan anne Hülya Köse ve diğer kızları yokuş çıkmayan minibüsü itmeye çalıştı. Bayan sürücü Köse, "Yolda kaldık, gidemiyoruz. Yeni kar lastiği taktırdık, diğer arabalara çarpmamak için zincir bekliyoruz. Bu işin bayanı erkeği yok. Arabayı annem itti. Karda daha önce de araba kullanmıştım." dedi.

Yollarda kalan araçların kurtarılması için seyyar tuzlama ekipleri yollara tuz serpti. Vatandaşların da yardımıyla araçlar kurtarıldı. Bu arada trafik düzenini sağlamaya gelen ve yolda mahsur kalan bir trafik aracı da vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Karda araçlar yollarda kaldı, yokuşlarda kaydı: 6 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER