Karşıya geçerken hafriyat kamyonun altında kaldı

Karşıya geçerken hafriyat kamyonun altında kaldı

Maltepe'de, pazar alışverişinden sonra 2 yaşındaki torunuyla yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın hafriyat kamyonunun altında kaldı, torunu ise kazayı yara almadan atlattı.

Kaza saat 12.00 sıralarında, Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, pazardan alışveriş yapan Melika Celep, bebek arabasındaki torunuyla evine doğru yola çıktı. Yolun karşısına geçmeye çalışan Celep'e, Kadıköy istikametine seyreden Ramazan Ercan yönetiminindeki hafriyat kamyonu çarptı. Lastiklerin altında kalmaktan son anda kurtulan kadın kamyonun altında sıkıştı. Bebek arabasındaki torunu ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kamyonun altında kalan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Daha sonra kaza mahalline itfaiye ekipleri de çağrıldı. Bazı vatandaşların kurtarma çalışması sırasında bilinçsiz hareket ettiği ve kadının daha çok yara aldığı iddia edildi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kadın ve olayın şokunu atlatamayan kamyon sürücüsü Ramazan Ercan, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her ikisinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Karşıya geçerken hafriyat kamyonun altında kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER