Kartal: Anadolu çocukları, seçim barajını yıkıp Meclis'te olacak

BBP-SP ittifakının milletvekili adayları Mersin'de çok kalabalık bir araç konvoyu ve insan seli ile karşılandı.

Kartal: Anadolu çocukları, seçim barajını yıkıp Meclis'te olacak

BBP-SP ittifakının Mersin 1.sıra milletvekili adayı Kaptan Kartal, Mersin'de toplanan kalabalığa yaptığı konuşmasında "Mazlumların, mağdurların, ezilmişlerin, hakkı yenmiş olanların evlatları, Anadolu çocukları, seçim barajını yıkıp Meclis'te olacak" ifadelerini kullandı.

"Yapılan bütün kamuoyu araştırmalarında BBP-SP ittifakının baraj diye bir probleminin olmadığını görenler 400 milletvekilinden 335'e düştü, siz merak etmeyin zaman ilerledikçe 250 milletvekiline bile razı olacaklar ama onu bile bulamayacaklar" diyen Kaptan Kartal, konuşmasına şöyle devam etti;

"Ülkemizin üç temel sorunu vardır; Ekonomik terör, ahlaki terör ve silahlı terör. Bunların üçünü de Allah'ın izni ile Milli ittifak çözecektir. Milletimiz, iktidardan bıkmış bir çıkış yolu arıyordu. Biz de, Saadet partimiz ile seçim işbirliği yapıp milletimizin isteğini gerçekleştirdik. Medya ve onun kalemşörleri el birliği ile HDP gibi bir partiyi barajı aştırmaya çalışa dursun, biz onlara Anadolu çocuklarının Milli ittifakı ile baraj nasıl yıkılırmış göstereceğiz"

Memurun, işçinin, çiftçinin sorunlarını iyi bildiklerini vurgulayan Kartal, şu açıklamalarda bulundu;

"Memurlarımızın, işçilerimizin,köylümüzün. çiftçimizin, taşeronda çalışanlarımızın, asgari ücretlimizin, emeklimizin sorunlarını biliyoruz. Allah izin verirse bu sorunları çözecek projelerimiz hazırdır.
Açlığa, yokluğa ve yoksulluğa mahkum edilen vatandaşlarımız Saray'da oturanlara gereken dersi verecektir. Milli ittifak; çalmadan çalışacak, bölmeyecek, böldürmeyecek, soydurmayacak.

Milli ittifak, tertemiz kadroların buluştuğu bir harekettir. Milletimiz emaneti  7 haziranda bu temiz kadrolar verecektir. Milletimize öncelikle her şeyin başı olan Adalet vaad ediyoruz.
İktidarın yaptığı anti-demokratik bütün kanunları kaldırıp ülkemizi; güvenli, özgür ve refah içinde yaşanan bir ülke haline getireceğiz. Kurulması planlanan bir korku imparatorluğunu yıkacağız. Türkiye'de ikinci bir İnönü vakaası yaşatmayacağız"






SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Kartal: Anadolu çocukları, seçim barajını yıkıp Meclis'te... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER