Kartal yuvaya döndü

Beşiktaş'ın yeniden yaptığı Vodafone Arena Stadı'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ve özel davetlilerin de hazır bulunmasıyla gerçekleşti. Törene Yıldırım Demiröen'in gafı damga vurdu.

Yıldırım Demirören'den güldüren gaf

Resmi açılış törenine; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra, Bakanlar, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Spor ve Gençlik Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile siyaset, spor ve iş dünyasından davetliler katıldı. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Efsane isim Gordon Milne de açılışa katıldı

Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Divan Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Şenol Güneş, Kaptanlar Tolga Zengin ve Necip Uysal'ın yanı sıra efsane teknik direktör Gordon Milne ile siyah-beyazlı formayı hem teknik direktör hem de futbolcu olarak giyen bir çok futbolsever açılışta yer aldı.

Yıldırım Demirören'den gülümseten gaf!

Türkiye Futbol Federasyonu Yıldırım Demirören, Vodafone Arena'nın açılış töreninde yaptığı konuşmadaki gafıyla katılımcıları gülümsetti.

Fikret Orman'ın ardından kürsüye çıkan TFF Başkanı Yıldırım Demirören konuşurken önce "Beşiktaş Başkanı olarak..." diye başladığı sözlerini Federasyon Başkanı olarak diye tekrarladı. Bu esnada gülüşmeler yaşandı.
<< Önceki Haber Kartal yuvaya döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER