Kasımpaşa, Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamladı


Kasımpaşa, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 26. hafta maçında Bursaspor ile 20 Mart 2016 Pazar günü saat 16:00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda yapacağı maçın İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesislerinde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 10:30'da başladı.

Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmalarının ardından yapılan taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi.

Bu arada kaleciler, Ramazan Köse, Eray Birniçan ve Emirhan Emir kaleci antrenörü Cengiz Birgen ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra yapılan çalışmalarda kaleciler değişimli olarak kaleye geçtiler.

Takımda sakatlıkları bulunan Kenneth Omeruo, Eren Derdiyok, David Pavelka ve Aydın Yılmaz Bursa kampı kadrosuna alınmadı.

Lacivert beyazlılar Kemerburgaz Tesislerimizde Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, öğle saatlerinde karayolu ile Bursa'ya geçecek ve 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 11:00'da Bursaspor Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Kasımpaşa, Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER