Kasımpaşa'dan gollü prova


Kasımpaşa, lige verilen milli arada PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nda lige verilen milli maç arasında Kasımpaşa, Kemerburgaz Tesisleri'nde PTT 1. Lig takımlarından Boluspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Lacivert beyazlılar, 10, 33 (pen) ve 66. dakikalarda Tunay Torun, 18. dakikada Titi ve 44. dakikada da Adem Büyük'ün golleri ile 5-1 galip geldi. Boluspor'un tek golünü ise 12. dakikada penaltıdan Orhan Gülle kaydetti.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki Kasımpaşa, sahaya Eray, Abdullah Durak, Veysel Sarı, Titi, Olivier, Hakan Arslan, Castro, Tunay Torun, Del Valle ve Adem Büyük ilk 11 ile sahaya çıktı.

Fatih Tekke yönetimindeki Boluspor ise sahaya Erdi, Fatih Turan, Luis Henrique, Kemal, Yusuf Emre, Orhan Gülle, Arif, Özgür, Fortes, Andaç, Ivanovski onbiri ile sahaya çıktı.

Kasımpaşa, karşılaşmanın 10. dakikasında Tunay Torun ile öne geçti. 12. dakikada Orhan Gülle'nin penaltı golü ile skor eşitlendi. Beraberlikten sonra rakip alanda baskısını artıran lacivert beyazlılar, 18. dakikada Titi, 33. dakikada penaltıdan Tunay Torun ile skoru 3-1 yaptı. İlk yarının sonuna doğru 44. dakikada Adem Büyük farkı üçe çıkardı ve Kasımpaşa soyunma odasına 4-1 üstün girdi.

İkinci yarı ise Tunay Torun tekrardan sahneye çıkarak 66. dakikada takımının beşinci kendisinin ise üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kasımpaşa, hazırlık maçından 5-1 galip ayrıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kasımpaşa'dan gollü prova Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER