Kaynak Holding'ten baskın açıklaması! Sona erdi

Kaynak Holding'ten şirkete yapılan algı operasyonlarıyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Kaynak Holding'ten baskın açıklaması! Sona erdi

Yapılan açıklamada polis baskınlarının ve arama çalışmasının bugün saat 15:00’da sona erdiği belirtildi. "Ekonomik kriz ve terör belasının ülkenin üzerine kara bulut gibi çöktüğü şu günlerde hukuki karşılığı olmayan bir metinle şirket basmak ülkemize ve insanımıza fayda sağlamamaktadır." denilen açıklamada Keyfi şirket baskınlarının, uluslararası platformda ülkemizi zora soktuğu ve yabancı sermayenin ülkeyi terk ettiği vurgulandı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Şirketler grubumuza düzenlenen algı operasyonları kapsamında 8 Eylül 2015 Salı günü başlayan polis baskını ve arama çalışması bugün(10 Eylül 2015 Perşembe) saat 15:00’da sona ermiştir.

Birkaç tetikçi sosyal medya hesabında ortaya atılan iddialar ve defalarca yalanlanan gazete haberlerinin dayanak yapıldığı operasyon ile ilgili avukatlarımız gerekli hukuki girişimleri ivedilikle yerine getirmektedir. 

Ekonomik kriz ve terör belasının ülkenin üzerine kara bulut gibi çöktüğü şu günlerde hukuki karşılığı olmayan bir metinle şirket basmak ülkemize ve insanımıza fayda sağlamamaktadır. Yetkililer hızla demokrasinin gereklerini yerine getirerek iş dünyasına; adil, rekabetçi ve şeffaf bir çalışma ortamı sağlamalıdır. Aksi takdirde sağlıklı bir ekonominin oluşması mümkün olmayacaktır. Mesnetsiz ve hiçbir delile dayanmayan keyfi şirket baskınları, uluslararası platformda ülkemizi zora sokmaktadır. Yabancı sermayenin de ülkemizdeki yatırımlarını hızla elden çıkarması, durumun ne kadar ciddi olduğunu ortaya koymaktadır.

Ne kadar zorlu şartlarla karşılaşırsak karşılaşalım çalışmaya, üretmeye ve insanımıza istihdam sağlamaya devam edeceğiz. Hedefimiz Maliye Bakanlığı ve vergi dairelerinden aldığımız sayısız teşekkür ve takdirname belgelerine yenilerini eklemektir. Özellikle yaşanan bu süreçte kurumuna sahip çıkan değerli çalışanlarımıza teşekkürü de bir borç biliriz.
Kamuoyuna saygıyla duyururuz.
 
Kaynak Holding Kurumsal İletişim 

<< Önceki Haber Kaynak Holding'ten baskın açıklaması! Sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER