Kayserispor: 1 – Galatasaray: 0 (İlk yarı)


Stat: Kayseri Kadir Has
Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Cem Satman, Samet Çavuş
Kayserispor: Abdulaziz Demircan, Zeki Yavru, Mustafa Akbaş, Larrys Destin Mabiala, Ömer Bayram, Furkan Özçal, Deniz Türüç, Diego Lopez, Srdan Mijailovic, Diego Biseswar, Ayegbeni Yakubu
Galatasaray: Fernando Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hakan Balta, Olcan Adın, Yasin Öztekin, Aurelien Chedjou, Rodriguez Martinez, Selçuk İnan, Lukas Podolski, Umut Bulut
Gol: Dk. 16 Larrys Destin Mabiala (Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 5 Ayegbeni Yakubu (Kayserispor), Dk. 40 Semih Kaya (Galatasaray)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun ilk yarısı son haftasında Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2. dakikada Furkan'ın sağ kanattan ortasında Deniz Türüç kafa vuruşunu yaptı, ancak top üstten dışarı gitti.

10. dakikada gelişen Kayserispor atağında Diego Biseswar'ın şutunda kaleci Fernando Muslera meşin yuvarlağı dışarı göndererek golü önledi.

16. dakikada ev sahibi Kayserispor öne geçti. Bu dakikada Diego Lopez'in kullandığı korner atışında Larrys Destin Mabiala ön direkte yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1 - 0.

20. dakikada kullanılan korner atışından gelen topa Larrys Destin Mabiala kafayı vurdu, ancak top üstten dışarı gitti.

31. dakikada gelişen Galatasaray atağında Rodriguez Mantinez'in ceza sahasına yerden ortasında Umut Bulut topa dokundu, ancak meşin yuvarlak dışarı gitti.

36. dakikada Ömer Bayram'ın pasıyla ceza sahasına giren Diego Biseswar'ın şutunda top kalecide kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı da 1 - 0 Kayserispor'un üstünlüğü ile sona erdi.

GALATASARAY TARAFTARI TAKIMLARINI KAYSERİ'DE DE YALNIZ BIRAKMADI

Süper Ligin ilk yarısının son haftasında Kayserispor ile Galatasaray mücadele etti. Kayseri'de oynanan maçta Galatasaraylı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Kayseri ve çevre illerden gelen yaklaşık 5 bin kadar Galatasaraylı taraftarlar takımlarını destekledi.

Galatasaray ile önemli bir karşılaşma oynayan Kayserispor'da taraftar maça fazla ilgi göstermedi. 32 bin kişilik stadyumda sadece 8 bin kadar Kayserisporlu taraftar tribünde maçı izledi. Önceki sezonlarda Galatasaray ile oynanan karşılaşmalarda stadyum tamamen doluyordu. Kayserisporlu taraftarlar maç boyunca takımlarına destek verdi.

Bu arada Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan maçta bin kadar polis, bir o kadar sayıda da özel güvenlikçi güvenlik önlemleri aldı. Stadyum içerisinde özel güvenlik sayısı fazla olurken, polis stadyum dışında taraftarların stada giriş ve çıkışlarında geniş güvenlik önlemleri aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kayserispor: 1 – Galatasaray: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER