Kaysersipor: 1 – Galatasaray: 1


Stat: Kayseri Kadir Has
Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Cem Satman, Samet Çavuş
Kayserispor: Abdulaziz Demircan, Zeki Yavru, Mustafa Akbaş, Larrys Destin Mabiala, Ömer Bayram, Furkan Özçal, Deniz Türüç, Diego Lopez (Dk. 74 Oğulcan Çağlayan), Srdan Mijailovic, Diego Biseswar (Dk. 83 Cem Can), Ayegbeni Yakubu (Dk. 88 Sinan Bakış)
Galatasaray: Fernando Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hakan Balta, Olcan Adın, Yasin Öztekin (Dk. 80 Sabri Sarıoğlu), Aurelien Chedjou, Rodriguez Martinez (Dk. 57 Bilal Kısa), Selçuk İnan, Lukas Podolski (Dk. 54 Sinan Gümüş), Umut Bulut
Goller: Dk. 16 Larrys Destin Mabila (Kayserispor), Dk. 60 Sinan Gümüş (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 5 Ayegbeni Yakubu, Dk. 67 Mijailovic, Dk. 88 Larrys Destin Mabiala (Kayserispor), Dk. 40 Semih Kaya, Dk. 58 Tarık Çamdal (Galatasaray)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun ilk yarı son hafta maçında karşı karşıya gelen Kayserispor ile Galatasaray mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere tamamlandı.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan ve hakem Barış Şimşek'in düdük çaldığı mücadelede ev sahibi Kayserispor, 16. dakikada Larrys Destin Mabiala'nın golüyle öne geçerken, ilk yarı da bu skorla sona erdi. Konuk Galatasray'a beraberliği getiren golü ise 61. dakikada Sinan Gümüş kaydetti.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 30'a çıkarırken maç fazlası ve averajla 3. sıraya yükseldi. Ev sahibi Kayserispor ise 19 puanla 12. sırada yer aldı.

56. dakikada Tarık Çamdal'ın sağ kanattan ceza sahası içerisine ortasında Selçuk İnan kafa vuruşu yaptı, ancak top dışarı gitti.

60. dakikada konuk Galatasaray beraberliği yakaladı. Bu dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren ve penaltı noktasına kadar ilerleyen Sinan Gümüş, kaleye şutunu attı ve Mustafa Akbaş'a da çarpan top kalecinin üzerinden ağlarla buluştu: 1 - 1.

64. dakikada gelişen Kayserispor atağında uzak mesafeden Ayegbeni Yakubu'nun şutunda top az farkla dışarı gitti.

76. dakikada gelişen Galatasaray atağında Umut Bulut kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin müdahalesine rağmen kaleye giden topu defans oyuncuları uzaklaştırdı.

80. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Selçuk İnan'ın sert şutunda kaleci Abdülaziz Demircan topu yumruklayarak dışarı gönderdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın çabası da gol getirmeyince mücadele 1 - 1 berabere sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kaysersipor: 1 – Galatasaray: 1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER