Kazanın ikizinden ayırdığı Doğa bebek toprağa verildi

Kazanın ikizinden ayırdığı Doğa bebek toprağa verildi

Zonguldak'ta dün meydana gelen ölümlü trafik kazası, 43 günlük ikiz bebekleri ayırdı. Kazada yaralanan, ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Doğa bebek toprağa verildi.

Ankara'da 19 Ağustos'ta tüp bebek yöntemiyle ikiz bebek sahibi olan Emine – Metin Aydın çifti, gelişimi zayıf olan ikizlerden Doğa bebeği kontrol için gittikleri Ankara'dan döndükleri sırada dün Eceler köyü mevkiinde kaza geçirdi. Kazada Doğa bebek ile karşı yönden gelen otomobilin sürücüsü öldü, her iki araçta bulunan 7 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Hastanede gazetecilerin sorusunu cevaplandıran halası Kebire Sönmez, "Tüp bebek oldu. Vefat eden bebeğimiz bayrama kadar yoğun bakımdaydı. Ankara'ya almaya gitmişlerdi. Dönüş yolunda kaza oldu." dedi.

ANNE-BABA YARALI OLDUĞU İÇİN CENAZEYE KATILAMADI

Kazanın ayırdığı Doğa bebeğin kefene sarılı küçük bedeni, eniştesi Nuri Genç ve diğer yakını Osman Sünger tarafından hastane morgundan alındı. Doğa bebeğin cenazesi ilk olarak Kozlu Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Gasilhanesi'ne konuldu. Mezar yeri hazırlanmasının ardından gasilhaneden alınan bebeğin cenazesi, Kozlu Güney Mahallesi Aile Mezarlığı'na getirildi.

Anne Emine ve baba Metin Aydın, kazada yaralandığı için cenazeye katılamadı. Yakınlarının kucağında musalla taşına getirilen Doğa bebek için cenaze namazı kılındı. Bebek, cenaze namazının ardından toprağa verildi.

8 YIL SONRA BEBEKLERİ OLMUŞTU

8 yıl önce evlenen Emine (47) - Metin Aydın (50) çiftinin Ankara'da özel bir hastanede tüp bebek yöntemiyle 19 Ağustos'ta Doğa ve Ilgın isminde ikiz bebekleri dünyaya geldi. Doğa bebek, doğduktan sonra tedavi altına alındı. Aydın ailesi, bayramdan önce taburcu edilen Doğa bebeği kontrol için yeniden Ankara'ya götürdü. Hastalığı yenerek toparlamaya başlayan Doğa bebeği alan aile dün Zonguldak'a dönmek üzere hafif ticari araçla yola çıktı.

Akrabaları Yaşar Pulat'ın kullandığı 67 AD 420 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak orta refüjü aşıp önüne çıkan Bayram Ali Sayın'ın yönetimindeki 67 NS 335 plakalı otomobille çarpıştı. Ortadan ikiye bölünen otomobilin sürücüsü Bayram Ali Sayın olay yerinde öldü. Yanında bulunan Fatime Sayın ve Hidayet Sayın ile hafif ticari aracın sürücüsü Yaşar Pulat, yanındaki Ahmet Sönmez, Emine - Metin Aydın çifti, ikizleri Doğa ve Ilgın bebekler yaralandı. Yaralı ikizlerden Doğa bebek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Tedaviye alınan Ilgın bebeğin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kazanın ikizinden ayırdığı Doğa bebek toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER