Kimliğini değiştiren Reza Zarrab ortaya çıktı

New York’ta Halkbank davasının ‘yıldız tanığı’ olarak ifade veren ve o günden sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Reza Zarrab’ı bulan Adem Arslan Yavuz haberin detaylarını anlattı

SHABER3.COM

Tr724.com internet sitesinde Adem Yavuz Arslan imzalı habere göre, ABD’nin Florida eyaletinde Next Level Performance Center isimi bir şirket kuran Reza Zarrab, kimliğini değiştirdi ve Aaron Goldsmith ismini aldı.

Zarrab'ı bir okurunun ihbarı sonrası Miami'de bulduğunu söyleyen Arslan, Zarrab'ın "yeni hayatını" da görüntülediğini söyledi.

TR724.com  Youtube kanalında Türk medyasında büyük ses getiren haberin detaylarını paylaştı... 



Sosyal medyada yaptığı bir araştırma sonucu Zarrab'ın arkadan çekilen bir fotoğrafını gördüğünü belirten Arslan, Zarrab'ı iyi tanıdığı için "evet, bu o" dediğini dile getirdi.

Zarrab'ın Miami'de oldukça lüks bir yerde yaşadığını dile getiren Arslan, yayınında evin görüntülerini paylaştı.Arslan, Zarrab'ın iş yerini bulurken, bu sırada çektiği bir videoyu da gösterdi 

Savcıyla anlaşan Zarrab, başta Erdoğan olmak üzere AKP kabinesini nasıl rüşvete bağladığını ve sahte evraklarla nasıl kamu bankalarını dolandırdıklarını, hayali ihracatları nasıl yaptıklarını anlatmıştı.
<< Önceki Haber Kimliğini değiştiren Reza Zarrab ortaya çıktı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER