Kimse Yok Mu'nun Kamboçya'ya yardımları devam ediyor


PHNOM PENH (CİHAN)- Dünyanın dört bir yanında yaptığı yardım faaliyetleri ile takdir toplayan Kimse Yok Mu derneği daha önce 40 temiz su kuyusu açtığı Kamboçya'ya, 5 yeni su kuyusu daha kattı.

Kamboçya Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türk müteşebbislerin açtığı Mekong Yardımlaşma Vakfı'nın koordinatörlüğü ile ülkenin farklı bölgelerine 40 temiz su kuyusu açan Kimse Yok Mu derneği, bu kez de Thbong Khmom şehrinde 5 yeni su kuyusu açtı.

Kuyuların açılış törenine Kamboçya Sosyal Politikalar Bakanı Vong Sauth'ı temsilen Bakanlık müsteşarı Chhay Vanna, Mekong Yardımlaşma Vakfı Başkanı Hakan Atasever, yerel yöneticiler, kanaat önderleri ve bölge halkı katıldı. Kimse Yok Mu ve Mekong Yardımlaşma Vakfı'na teşekkür eden Müsteşar Chhay Vanna, Kamboçya'daki yoksulluğa dikkat çekerek yardım projelerinin devam etmesini istedi.

Törende bir konuşma yapan Hakan Atasever, açtıkları su kuyularında aldıkları örnekleri laboratuvarlarda detaylı bir şekilde incelettirerek suyun sağlıklı olduğuna dair rapor aldıktan sonra hizmete açtıklarını belirtti. Atasever yaptıkları yardımları herhangi bir beklenti içinde olmadan gerçekleştirdiklerine değinerek, ülke halkına ellerinden geldiğince yardım etmeye devam edeceklerini ifade etti. Atasever, yardıma vesile olan Kimse Yok Mu derneğine ve bağış yapanlara da teşekkür etti. CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu'nun Kamboçya'ya yardımları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER