Kız meselesini işkenceyle darbeyle bağladılar!

Adana’da arkadaşlık yaptığı kızdan ayrılmak isteyen O. E. adlı gencin başına gelmeyen kalmadı. Saniye D. adlı kızın kuzenleri ve ağabeyi gence işkence etti ve cinsel saldırıda bulundu. Tutuklanan sanıklar hakkında 3 ayrı suçtan dava açıldı.

samanyoluhaber.com

İşkence ettikleri gence ‘darbeciyim’ dedirtiler

Adana'da bir süre arkadaşlık ettiği Saniye D.(30) adlı kızdan ayrılmak isteyen O.E.(22) adlı gencin başına gelmeyen kalmadı. Genç kızın kuzenleri ve ağabeyi üzerine kaynar sus döktü, sopayla yumrukla darp etti. İşkenceyi yeterli görmeyen şüpheliler, süpürge sapıyla başına çuval geçirdikleri gence cinsel saldırıda bulundu. Eline kazma verip, mezarını kazmasını isteyen gence “Ben darbeciyim vatan hainiyim” dedirtip, görüntüsünü aldılar. Tutuklanan 1 tutuksuz, 4 sanık hakkında 3 ayrı suçtan 20 yıldan 38 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.



EVLENMEK İSTEMEDİ

Olay, 8 Ağustos'ta meydana geldi. İddianameye göre olay şöyle gelişti. O.E. adlı genç 3-5 aylık duygusal bir arkadaşlık yaşadı. Saniye D. evlenip, ayrıldığını ve 10 yaşında bir çocuğu olduğunu söyleyince O.E. evlenmekten vazgeçtiğini söyledi. Genç kız da durumu polis olan kuzeni Metin D.'ye anlattı. Metin D.(40) ve kuzeni Yasin D.(25) eve geldi. Metin D. “Sen bizim namusumuzu çocuk oyuncağımı sandım” diyerek tabancasını O.E.'nin kafasına dayadı. Darp edilen gencin üzerine sıcak su döküldü. Sonra da pas pas sopasıyla O.E.'ye cinsel saldırıda bulunuldu.

BAŞINA ÇUVAL GEÇİRDİLER

Öfkeli kuzenler, gencin başına çuval geçirdikten sonra kilime sardı ve bir araca koyarak Saniye'nin ağabeyi Ethem D.'nin yanına götürdüler. Götürmeden önce de telefonda “ sana tam öldürecek adam getiriyoruz.”dediler. Metin ve Yasin Demir, genci Çatalan köprüsü civarında ıssız bir yere götürdükten sonra oradan ayrıldı. Ethem D. O.E”nin kafasına pompalı silah dayayıp, “Seni öldürürüm lan” dedi. Kimliği tespit edilemeyen 3'üncü kişi cinsel istismarda bulundu. Ethem D.'de cep telefonuyla kaydetti.

“DARBECİYİM” DEDİRTTİ

Hıncını alamayan Ethem D. genci başka bir yere götürdükten sonra arkadaşı Faruk Ö.'nün(52) yardımı ile genci sopayla darp etti ve kazma verip mezarını kazmasını istedi. Kazmaya gücü kalmayan gence “ Ben vatan hainiyim. Darbeciyim” dedirterek telefona kaydetti. İşkence gören genç, 100 yıl Mahallesi'nde bir yere bırakıldı. Yaralı şekilde bulunan genç hastaneye kaldırılırken, Saniye, Ethem, Metin, Yasin D. ile Faruk Ö. gözaltına alındı ve tutuklandı. Saniye D. geçtiğimiz ay itiraz üzerine adli kontrolle tahliye edildi.

DAVA AÇILDI

Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, 1'i tutuksuz 4 sanık hakkında “Nitelikli yaralama, Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve Cinsel saldırı” suçlarından 20 yıl ile 38 yıl arasında değişen hapis istemi ile Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Sanıklar önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Sözcü
<< Önceki Haber Kız meselesini işkenceyle darbeyle bağladılar! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER