Kızı ve eşini öldüren MİT mensubu intihar etmek istedi


Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu 45 yaşındaki Kenan Ş., 10 yaşındaki kızı Eda ile eşi Seçil Ş.'yi (37) silahıyla öldürdü. Ardından intihar eden Kenan Ş., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre olay, saat 02.00 sıralarında Dr. Ziya Kaya Mahallesi 4 No'lu Aralık Sokak'ta meydana geldi. Kenan Ş.'nin, tayini Erzurum'dan İzmir'e çıkınca yaklaşık bir aydır Gemlik'te kayınpederi Osman Sever'in yanında kalan eşi ve kızının yanına geldiği öğrenildi. 10 gündür kayınpederinde kalan Kenan Ş., bilinmeyen bir sebeple saat 02.00 sıralarında tabancasıyla eşi ve 10 yaşındaki kızını kafasından vurdu. Aynı silahla kendi kafasına da ateş eden Ş., ağır yaralandı.

Kayınpederinin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, anne ve çocuğunun hayatını kaybettiği belirledi. Yaralı Kenan Ş., Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kayınpeder Osman S., gazetecilerin soruları üzerine "Saat 23.00 sıralarında yattık, çocuk okula gidecekti, o zamana kadar çay, kahve içip çocuğun derslerini yaptık. Saat 02.00 gibi bir ses duyup uyandık, baktım yerde kan var herhalde beyin kanaması geçirdi zannettim, kızıma baktım yoktu, balkondan atladı zannettim, damadımı çekince altında kızım vardı, nefes alıyordu. Kızımın altında olan torunumu kurtarmak istedim ama cansız bedeniyle karşılaştım. Aramızda herhangi bir kavga ve gürültü yoktu. Damadım MİT mensubuydu, Erzurum'da görev yaparken tayini İzmir'e çıktı, 1 hafta 10 gündür buradaydı, buraya yerleşeceklerdi." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kızı ve eşini öldüren MİT mensubu intihar etmek istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER