Klasik arabalarıyla gelip kan verdiler


Adana'da birbirinden farklı klasik otomobilleriyle gelen vatandaşlar, Kızılay'ın kampanyasına katılarak kan verdi.

Adana Klasik Otomobil Kulübü (ADAKOK) üyeleri, öğle saatlerinde Seyhan ilçesi Gençlik Meydanı'ndaki Kızılay'ın kan alma merkezine otomobilleriyle gelerek kan bağışında bulundu. Birbirinden farklı, orijinal araçlarıyla meydana ailelerini de alarak gelen klasik otomobil tutkunları, Kızılay Adana Şubesi çalışanları tarafından karşılandı. Bağış formunu dolduran klasik araç sahipleri, daha sonra kan vererek Kızılay'ın kampanyasına destek oldu. Bu sırada yolun kenarına park edilen klasik araçlar, vatandaşların da ilgisini çekti. Bir çok kişi klasik araçları yakından incelerken, kimisi de hayran kaldıkları otomobillerin önünde fotoğraf çektirdi.

ADAKOK Başkanı Ömer Aytop, "Adanalı hemşehrilerimizi kan bağışı kampanyamıza davet ediyoruz. Gelecek hemşehrilerimiz yanlarında gelirken eş, dost ve akrabalarını da getirsin, 'kan verelim can verelim.' Sonuç itibariyle herkesin kana ihtiyacı var. Herkesin kan vermesi gerek. Türkiye'nin birçok yerinde patlamalar oluyor. Hastanelerde insanların zor durumda kalmaması için herkesi kan vermeye davet ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra kan veren klasik araç sahiplerine, Kızılay Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nimet Dalkır tarafından, teşekkür plaketi verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Klasik arabalarıyla gelip kan verdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER